5 tipp a stílusos gyerekszobához

5 tipp a stílusos gyerekszobához

Egy gyerekszoba soha nem csak egy helyiség, a képzelet birodalma. Lehet akár egy kalózhajó, egy stadion, mesebeli kastély, bármi, ami a gyerekek vágyálma. Ennek megvalósításához adunk pár tippet.

Élénk színekkel a jókedv érdekében!

Világos színekkel, mintákkal díszítsük a falakat. Ha a gyermek már el tudja mondani, mit szeretne, hallgassunk rá, hogy igazán imádnivaló birodalma legyen!

Kiegészítők

Hagyományos bútorok, kiegészítők helyett használjunk babzsákfotelt, sok-sok párnát, színekben, rajzokban úszó takarókat. És ha már minden vidám a szobában, akkor a függöny is lehet akár mesefigurás, rajzokkal díszített.

Bútorválasztás

Válasszunk olyan bútorokat, amelyekkel lehet játszani, tanulni. Ez egyszerre praktikus és szórakoztató. Autópályát ábrázoló szőnyeg, feladatokkal teli falvédő, tesztekkel teleírt asztal, kirakós szekrények.

Fő a praktikusság

Az ágyneműtartóba férjen besok minden, a szekrények legyenek mélyek, a könnyen mozdíthatók, hiszen egy gyermek fantáziája folyamatosan dolgozik, így bármikor kifundálhatja: rendezzük át a szobát.

És ha már itt tartunk…

Míg a gyermekekből fiatal felnőttek lesznek, addig ezernyi változáson mennek át, mindig más az aktuális kedvenc. Ezt a változást a szoba stílusának is követnie kell. Így 3-5 évente új bútorok, falfestés vár ránk.

(Cikk forrása: mapei.blog.hu)

Írjon nekünk!

24 órán belül felkeressük Önt!

Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával!

Még ne zárd be!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben hasznos ajánlatokat és ötleteket küldünk Neked.

Hírlevél

Iratkozzon fel és kap valamit!

Hírlevelünkben hasznos ajándékokat és ötleteket küldünk Önnek.