AMIKOR KEVÉS AZ IDŐ JÓL MEGCSINÁLNI...

AMIKOR KEVÉS AZ IDŐ JÓL MEGCSINÁLNI...

Biztosan találkoztál már azzal a problémával, hogy meg kellene csinálni a fürdőszobát, de csak 2 hét van rá, mert be kell költözni a megrendelőnek!

Ilyenkor jön a dilemma, hogy elvállaljam-e vagy inkább ne, mert lehet, hogy nem fog működni a hagyományos rétegrend. Elárulom! Vállald el, mert van megoldás!

Kezdjük az aljzatnál. Általában felújításnál fordul elő, hogy a meglévő aljzat nem felel meg a további rétegrendnek. Repedt, laza, gyenge betonnal találkozunk, amit menthetetlenül fel kell bontani.

Ilyenkor új aljzatot kell készíteni amelynek normális esetben 28 napig kötnie kell(na ezt nem szokta senki kivárni) és csak utána kiegyenlíthető és burkolható. Ha nem tartjuk be ezt a technológia időt, akkor később a szerkezetben maradó nedvesség károkat okoz a további rétegrendben, feljön a kiegyenlítő a padlólappal, ragasztóval, mindennel együtt! Szerintem ezt senki sem szeretné, főleg garanciában javítani az összes költséget állva.

A megoldás  MAPEI TOPCEM PRONTO amely egy  kész, előkevert gyorsszáradású (4 nap) normál kötésidejű szárazhabarcs zsugorodáskompenzált esztrichek készítéséhez. A Topcem Pronto felhasználásra kész, és csak vízzel kell bekeverni.

Műszaki adatok :
Javasolt keverési arány: 1,7 l víz egy 25 kg-os Topcem Pronto zsákhoz. 
Bedolgozási idő: 40-60 perc. 
Bedolgozási hőmérséklet: +5°C-tól +35°C-ig. 
Járható: 12 óra múlva. 
Burkolható: 4 nap múlva rugalmas és faanyagú padlóburkolatokkal. Maradék nedvességtartalom 4 nap múlva: kevesebb, mint 2%. 
 

Következik: AMIKOR KEVÉS AZ IDŐ JÓL MEGCSINÁLNI…

                           II.  Vízszigetelések.

Írjon nekünk!

24 órán belül felkeressük Önt!

Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával!

Még ne zárd be!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben hasznos ajánlatokat és ötleteket küldünk Neked.

Hírlevél

Iratkozzon fel és kap valamit!

Hírlevelünkben hasznos ajándékokat és ötleteket küldünk Önnek.