Ön felkészült a sarkvidéki hidegre?

Ön felkészült a sarkvidéki hidegre?

Meteorológusok szerint a következő héten rendkívüli mínuszokra lehet számítani, ami jelentősen megnöveli a fűtési költségeket.  Ilyen hidegben a homlokzatot gazdaságosan nem lehet szigetelni hungarocellel, de a födémet(padlást) annál inkább.

A meleg levegő felfelé száll, ezáltal a hideg mennyezet csakúgy szívja ki a pénzt a zsebünkből, amelyet akár szigetelésre is lehet fordítani.  Higgye el! Nagyon gyorsan megtérül!

Mi történik ha leszigeteljük a  padlást :

  • Csökkén a fűtési költségünk.
  • Jobb lesz a komfortérzetünk (plusz 1-3 fok)
  • Nyáron is kellemesebb lesz a hőmérséklet.
  • Elkerülhetjük a sarkok penészesedését.
  • Védjük a környezetet. (kevesebb káros anyagot bocsájtunk ki a környezetbe)

 

Anyagok, amelyeket erre a célra ajánlunk :

KNAUF FACT PLUS ásványgyapot szigetelőlemez

 A könnyű ásványgyapot hőszigetelő lemezek új generációja,általános felhasználásra.Hőszigetelési tulajdonságuk szerint csoportosítva, λD [W/mK] = 0,039  λD = 0,037  λD = 0,035  

Közös előnyös tulajdonságuk :egységes táblaméret  600 x 1200 mm,rugalmas. élei,sarkai nem sérülékenyek ,nem szúr nem porzik alaktrartó,roskadásmentes kedevező ár/érték arány a fenntarthatóság szolgálatában.

ROCKWOOL MULTIROCK ásványgyapot szigetelőlemez

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz kőzetgyapot lemez. A Multirock lemezek kedvezően alkalmazhatók gipszkarton válaszfal rendszerekben, homlokzati falak belső felén, borított gerendafödémek gerendák közötti légterében, könnyűszerkezetes épületek homlokzati acél falkazettáiban, zárt álmennyezetek fölött hő-, hang- és megelőző tűzvédelmi szigetelésként. Elsősorban olyan szerkezetekben történő felhasználása ajánlott, ahol mechanikai igénybevétel nincs, illetve áramló levegő nem éri. 

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs.  λD [W/mK] = 0,039  

Táblamérete 600×1000 mm vastagság 50-200mm-ig

 

Írjon nekünk!

24 órán belül felkeressük Önt!

Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával!

Még ne zárd be!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben hasznos ajánlatokat és ötleteket küldünk Neked.

Hírlevél

Iratkozzon fel és kap valamit!

Hírlevelünkben hasznos ajándékokat és ötleteket küldünk Önnek.